Acties 2017-12-06T12:23:23+00:00

Acties

In het glazen huis zullen prominente Culemborgers plaatjes draaien voor geld, zoals dat ook in Apeldoorn gebeurt. SRC heeft toegezegd mee te werken en zal het evenement uitzenden op radio en tv. Burgemeester Van Grootheest is ook uitgenodigd om zijn DJ-skills te tonen.

Daarnaast zijn er een groot aantal optredens die artiesten belangeloos doen om geld op te halen in het Glazenhuis Culemborg. En er zijn acties van mensen en bedrijven die Glazenhuis Culemborg een warm hart toedragen. Hieronder vind je de acties!

Bingo met Bobbi Eden

De ballen vallen als Bobbi Eden aan het bingorad draait. Op 21 december zal Bobbi van 20.00 tot 21.00uur de de nummers trekken en de kaarten controleren. De opbrengst van de verkochte kaarten gaat naar Glazenhuis Culemborg. Met medewerking van Brenkman Culemborg en Mika Agency.

Bobbi Eden speelt bingo tijdens Glazenhuis Culemborg

Overnachten in Cafe de Mart

Naast de drie dagen op de markt hoopt Glazenhuis Culemborg dat inwoners aan de slag gaan om geld binnen te halen. Zo is het mogelijk om mee te doen aan Chantal blijft slapen: voor €20 kunt u overnachten in Café De Mart, mét ontbijt, wel zelf uw slaapzak meenemen.

Blijft u niet slapen dan kunt u ook komen ontbijten voor €17,50 p.p.

Wanneer wordt overboden en mensen meer geld bieden voor slaapplekken, dan vervalt uw slaapplek, of u plaatst een hoger bod. Alles voor het goede doel!

Er is een webshop opgezet waar u T-shirts en een huispak van Chantal blijft slapen kunt bestellen.

Ik wil blijven slapen

Anne’s Uurloon

Anne wil haar steentje bijdragen en dus gaat ze vrijwillig werken bij Café De Mart op vrijdag 22 december van 19.00 tot 00.00uur. Echter, wil ze dat JIJ haar uurloon betaalt dat ze direct naar het goede doel doorsluist. Een uurtje Anne kost €5. En het liefst heeft ze per uur heel veel sponsors, zodat haar uurloon héél hoog wordt. Dus sponsor Anne!

ETOS Beauty-event

Op 16 december pakt Etos op De Markt uit voor Glazenhuis Culemborg. De opbrengst wordt volledig geschonken aan de actie!

Op deze middag kunnen klanten:
  • Hun wenkbrauwen laten epileren en shapen.
  • een Touch-up krijgen (mini visagie-behandeling)
  • hun nagels laten lakken
  • We geven een korte handmassage met Etos handcrème
  • Demo high-lighten en contouren

Vanaf nu staat op de toonbank een ton met mascara’s. Voor €2 kunnen zij raden hoeveel er in zitten. Twee klanten die het beste raden, krijgen een Etos cadeaubon van €25,- .

Erwtensoep en worst

De Culemborgse afdeling van VVD komt samen met oud-minister Ivo Opstelten in actie. Het team gaat erwtensoep en broodjes worst verkopen aan de bezoekers van het evenement. De gehele opbrengst is voor Glazenhuis Culemborg.

erwtensoep-vvd

Peggy’s Gehaktballen

Tijdens de 69 uur dat Glazenhuis Culemborg open is, moet ook de innerlijke mens gevoed worden. In café De Mart verkoopt Peggy Scholten (rechts) haar overheerlijke gehaktballen met jus. Perfect voor bij een biertje of om eerst een laagje te leggen!

Schoonmaken De Mart

De Mart is 69 aaneengesloten open en moet dus schoongemaakt worden. Dat kun jij doen, als een echte Mien Dobbelsteen! Het kost je maar een tientje: mag je het café schoonmaken en je geeft ook nog aan het goede doel. Hoe meer poetsers hoe meer vreugd. Mannen en vrouwen welkom, verkleed als Mien!

Ritje op de pony

De zaterdag voor kerst, op 23 december, kun je de hele dag pony rijden bij Manege Ravenswaaij. Een ritje kost je €2,50 en de opbrengst gaat naar het Glazenhuis Culemborg. Veel plezier!

Kindermarkt en schminken

De komende tijd gaan kinderen bij SKPC mooie knutsels en andere dingen maken. Deze gaan ze verkopen tijdens Glazenhuis Culemborg. Op vrijdag 22 december van 17.00 tot 20.00 staan ze achter hun kraam. Ook is er gelegeneheid om je tegen betaling te laten schminken. Alle opbrengsten zijn voor Serious Request.

Roger Klaassen

Kinderworkshop tekenen

Cartoonist en striptekenaar Roger Klaassen geeft voor €10 een tekenworkshop voor kinderen vanaf 4 jaar. In het Glazenhuis Culemborg leer je de kneepjes van het vak. Inschrijven kan nu al: €10 per kind per workshop. Opbrengst is voor Glazenhuis Culemborg/Serious Request. Op 23 december om 10.00uur en 11.30uur.

Ik meld mijn kind aan

Beccie’s Feet-care voor Glazenhuis

Lekker je voeten laten verwennen en mooi laten maken in Glazenhuis Culemborg. Dat kan op 24 december wanneer Beccie’s Feet-care komt pedicuren.
Alle opbrengsten zijn voor Serious Request.

GOK mee: hoeveel halen we op voor Serious Request?

Klein gokje wagen voor het goede doel? Doe dan mee met deze actie. Voor 5,- mag je meeraden en maak je kans op 50% van de inzet van DEZE actie. De winnaar krijgt een maximaal bedrag uitgekeerd van €200. de overige 50% en/of alles wat extra wordt ingezet tijdens deze actie gaat direct naar Serious Request.

Bootcamp van Your Workout

Bezig zijn met je lijf! Op 23 december houdt Your Workout Personal Training een speciale Bootcamp voor iedereen in de Plantage in Culemborg. Start is 9.00uur. Geef elk bedrag dat je wilt voor Glazenhuis Culemborg. Inschrijven kan via deze link.

your-workout bootcamp
CD4fit masseert voor het glazen huis culemborg

Carolien van CD4fit masseert!

Op 23 en 24 december masseert Carolien Driessen van CD4fit voor Glazenhuis Culemborg. Je betaalt €10 per kwartier. De gehele opbrengst gaat naar Glazenhuis Culemborg. Ze geeft een lekkere sportmassage of gewoon een relaxing massage tijdens de koude dagen voor kerst.

Party & Co van Pim van Veen

Het wordt een feestje met dit bijzondere Party & Co-spel van Pim van Veen Makelaardij. Op 23 december wordt het spel gespeeld rond het Glazenhuis Culemborg en uiteraard gaat de volledige opbrengt naar het goede doel!

Pim van Veen speelt Party en Co tijdens Glazenhuis Culemborg
De Waal Autogroep brengt Margriet naar van Glazenhuis Culemborg naar Apeldoorn

De Waal Autogroep chauffeurt

Aan het eind van Glazenhuis Culemborg op 24 december moet de opbrengst van de acties en veilingen veilig naar Glazenhuis Apeldoorn worden gebracht, naar de DJ’s van 3FM. De Waal Autogroep sponsort het vervoer naar Apeldoorn in een comfortabele Audi, Volkswagen of Skoda!

Discozwemmen voor Glazenhuis in Waterlinie

Zwemmen, lekkere muziek en ook nog gezond bezig zijn tijdens Discozwemmen. Op 22 december van 18.30 tot  20.00 organiseert De Waterlinie een speciale avond waarvan de opbrengt ten goede komt aan Glazenhuis Culemborg en Serious Request. Lees hier alles over deze actie.

verhallen-macarons

Glazenhuis Macarons van Verhallen

Banketbakkerij Verhallen bakt speciale macarons voor Glazenhuis Culemborg. De Franse lekkernij zit in een zakje van 4 en kost €4. De gehele opbrengst gaat naar onze actie. En als je toch in de Tollenstraat bent, doneer je kleingeld in de speciale bus!

Open Culemborgs tennistoernooi – UITVERKOCHT

Op 25 november is er een open tennistoernooi bij De Doelen. Om 12.00uur start het toernooi. Er kan gespeeld worden door iedereen van alle verenigingen en diverse niveaus. Aansluitend is er eten en een feestavond. De opbrengst gaat naar Glazenhuis Culemborg.

Meer informatie over mee-eten en de loterij vind je deze link. Het toernooi wordt georganiseerd door Tessa van Heusden en Lisa van der Linden.

DEZE ACTIE IS TEN EINDE: OPBRENGT GAAT NAAR GLAZENHUIS CULEMBORG

Bingo in De Mart

Gezellig meedoen met de speciale De Mart-bingo voor Serious Request. Met een leuke groep mensen in spanning, want wie roept als eerste BINGO! De opbrengst van de bingo-boekjes gaan naar het Glazenhuis Culemborg. 19 november, 15.00, Café De Mart.

Doet u mee?

Wanneer u een actie voor het Glazenhuis Culemborg gaat doen, dan willen wij dat natuurlijk graag weten. Dan kunnen we die actie gaan melden op onze website en Facebookpagina, zodat nog meer mensen hun steentje aan uw actie bij kunnen dragen.

Ik wil mij inschrijven