Artiesten 2017-12-15T09:58:48+00:00

Artiesten

Michael Oomen

Michael Oomen

Een van de beste zangers uit Utrecht en omgeving is Michael Oomen. Hij zet de zaal op zijn kop met Hollandse hits, een prachtige ballad of een onvervalste disco-hit uit vervlogen jaren. Vrijdag 22 december, 20.00uur in het Glazenhuis Culemborg

Duo Kwats

Louis en Peter van Duo Kwatz zijn altijd in voor een feestje. Tijdens Glazenhuis Culemborg zetten ze de markt op zijn kop. Houd deze pagina in de gaten voor de tijden.

Feest-DJ Matthew

Het is feest in de tent als DJ Matthew er is. In no time weet hij de sfeer erin te brengen en doet dat tot in de late uurtjes. Als resident DJ van De Mart mag hij natuurlijk niet ontbreken tijdens Glazenhuis Culemborg.

Duo Hij & Gij

Deze mannen spelen de sterren van de hemel op hun accordeon. En wilt u een speciaal nummer op accordeon horen? Dat kan, maar daarvoor moet u wel betalen voor het goede doel. Doe uw suggestie via het contactformulier.

Key 4

In 2016 doorliepen ze met succes het Band Bootcamp, gevolgd door een succesvol optreden op het  “Kids In The Blues” podium en afgelopen zomer stonden ze op “Night Before the Day After” van Culemborg Blues. Nu dus bij Glazenhuis.  Naast de presentatie van eigen werk zal Key 4 covers laten horen van het werk van o.a. Thin Lizzy, Jimi Hendrix, Eric Clapton, John Mayer en Creedance Clearwater Revival.

Brother Wolf

Strak, hard en authentiek; zo wil Brother Wolf de songs van The Cult overbrengen op het publiek. Er is met name gekozen voor het klassieke repertoire van The Cult uit begin jaren ’80 (Love, Electric albums), vanwege de mooie mix tussen oude hardrock en galmende New Wave. Op 22 december treden ze op bij Glazenhuis Culemborg.

brother-wolf

Hans Kaay

De Utrechtse volkszanger Hans Kaay heeft al toegezegd mee te werken aan Glazenhuis Culemborg. Wanneer hij precies optreedt ziet u straks op deze pagina. Doneren voor Glazenhuis Culemborg is al mogelijk!

Marlane

Speciaal voor Glazenhuis Culemborg komt Marlane naar de stad om haar hits De allerliefste en Wat kan mij het schelen te zingen. Uiteraard geheel belangeloos voor Serious Request.

Henk-van-Zomeren

Veilingmeester Henk van Zomeren

Tegen het eind van Glazenhuis Culemborg moet de veiling heel veel geld gaan opleveren. Veilingmeester is Henk van Zomeren. Hij zal de veilinghamer hopelijk heel hard laten klinken bij afslag! Bekijk hier de veilingkavels.

Distelvlinderkoor

Juf Joske van basisschool De Distelvlinder komt met het Distelvlinderkoor op 22 december zingen op De Markt bij Glazenhuis Culemborg. Luister alvast naar haar versie van Vrede via deze link. Ze nemen de Distelvlinderband mee als begeleiding!

Het koor van Basisschool Distelvlinder komt zingen!
4 jeugdbands spelen voor Glazenhuis Culemborg

Jeugdbands voor Glazenhuis Culemborg

Talent van morgen uit Culemborg. Vier jeugdbands spelen op vrijdag van 17.00 tot 19.00uur bij het Glazenhuis Culemborg. En dit zijn die Culemborgse bands: The Rock Stars. The Cake System, Strong Sarah en Night Angels.

Shakes + Seven

Shakes + Seven begon als een samenwerking tussen Dj / Producer Chris Shakes (Roemenië) en zanger Cay-T (Nederland). Op een muzikale reis verkennen ze genres zoals; Smooth Jazz, Funk en Soul. Samen met Hip-Hop beats combineert het met een stijl die het beste wordt omschreven als ‘lounge’.
Cay-T’s unieke stem en Chris ‘vaardigheden als producer vormen de basis van Shakes + Seven. Live wordt de band vergezeld door Nederlandse allround topmusici als Willem Pluk (trompet), P.J. Kleevens (keyboards) en Willem Oudijk (drums, percussie). Deze muzikanten hebben ook bijgedragen op Shakes + Seven’s eerste album “One World” (2013). De datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

sing-a-long

Sing A Long

Talent van vroeger doet de Sing A Long. Ze zijn nog steeds steengoed en zijn op vrijdag, zaterdag en zondag aanwezig. Iedereen zingt mee: op vrijdag van 21.00 tot 23.00: Queen en U2, zaterdag 14.00-15.00: Rolling Stones en zondag 12.00-14.00: Beatles, ABBA en nederlandstalig. Geef geld, zij zingen. Opbrengst voor Glazenhuis Culemborg

Keyzzz

Janne, Patricia en Diane komen heerlijk zingen. Ze selecteren 50 hits en zingen 10 nummers daarvan. Er moet natuurlijk wel per liedje betaald worden! Bekijk alle hits op hun website. Ze nemen ook nog een paar Culemborgse sterren mee! Donderdagavond vanaf 21.00