Veiling kavels 2017-12-21T13:03:37+00:00

Veiling kavels

Op deze pagina vindt u alle veilingkavels die ter beschikking worden gesteld voor Serious Request. De veiling van de ter beschikking gestelde producten wordt op zondag 24 december gehouden. Geef in het contactformulier aan om welke veiling het gaat. Vanaf 10 december wordt dagelijks het hoogste bod op de website zichtbaar. U kunt daar een hoger bod op doen. 

fc-utrecht-skybox-glazen-shuis-website

Een wedstrijd van FC Utrecht bekijken vanuit de Skybox van de club! Eigenaar Frans van Seumeren ontvangt jullie in de skybox van de club. Er is een drankje en een hapje. Bij kou blijf je lekker binnen en anders neem je plaats in de riante stoelen. En om het makkelijk te maken: je krijgt een eigen parkeerplaats toegewezen voor deze dag.

Een heel andere look zo voor de kerst? Dat kan als je biedt op deze metamorfose van Beautystreet Culemborg.
De hoogste bieder zal op zaterdag 23 december om 13.00 uur plaatsnemen in Glazenhuis Culemborg en ontvangt een nieuwe look (haar en make up). De opbrengst gaat uiteraard naar Glazenhuis Culemborg.

Hoogste bod (op 6-12-2017): €50,-

showtown-dreamfactory

eventcenter600x600

Eventcenter Culemborg geeft 10 kaarten Q-Music the Christmasparty weg (t.w.v. €15 per stuk) en 2 tickets voor een dinnershow (€99 per stuk). Doe een bod via het contactformulier.

Gecu, goedkoop wassen en tanken veilt twee autowassen bonnen ter waarde van €100. Startbod is €45. Je mag al een bod doen, tijdens de veiling gaan we uiteraard voor het hoogste bedrag!

Even lekker nergens aan hoeven denken en te gast zijn bij Cor & Carolien. Zij nodigen jou met zeven vrienden uit.
Je wordt opgehaald per limousine en je krijgt een heerlijke BBQ en een drankje.

Neem je zwemspullen mee, want je kunt een duik nemen in het verwarmde zwembad. Moet je wel de hoogste bieder zijn!

Hoogste bod (21/12): €50

Alle handtekeningen van de selectie 2017/2018 op T-shirt. Dat kan, maar voor dit onbetaalbare T-shirt moet je wel meebieden voor Glazenhuis Culemborg!

T-shirts-fc-utrecht-veiling-website

Ron Schröder en Marianne Busser schreven tientallen kinderboeken. Speciaal voor het Glazenhuis Culemborg geven ze vijf gesigneerde boekenpakkette weg die jij kunt kopen voor €25 per pakket. Boekjes zijn te koop via de website.

Bestel hier je pakket

Patrick Meubel productie heeft een bank ter beschikking gesteld voor de veiling. De opbrengt is uiteraard voor Serious Request.

Kubus Wonen uit Culemborg biedt deze prachtige bank aan voor de veiling. Winkelwaarde is €1149,-. Je kunt vanaf €250 bieden op deze kavel. Dat wordt een geweldige warme kerst!

Een lekkere lunch en goed gezelschap! Burgemeester Gerdo van Grootheest veilt een lunch voor twee personen en schuift zelf aan. Kun je het hebben over Culemborg of het Glazen Huis natuurlijk! Bieden kan per direct.

Hoogste bod: €75

Gerdo van Grootheest

Roger Klaassen is striptekenaar/cartoonist en veilt een tekening van jouw huis of een locatie in Culemborg naar keuze! Uiteraard wordt die pas gemaakt als de hoogste bieder bekend is. Roger maakt op geheel eigen wijze een prachtige afbeelding die je absoluut aan je muur wilt hebben. Hiernaast zie je een van zijn werken.

Hoogste bod (21/12): €250,-

Klussen met goed gereedschap. Gerritse IJzerwaren weet als geen ander hoe belangrijk dat is. Daarom stellen zij een een aantal elektrische gereedschappen van DeWalt ter beschikking met een waarden van ruim €240,-

Dewalt van Gerritse IJzerwaren

Wil jij met je voetbalteam of vriendenclub een wedstrijd van FC Utrecht bijwonen*? Dat kan, maar daarvoor moet je wel meebieden voor Glazenhuis Culemborg!

*Alleen voor wedstrijden zonder Clubcard-verplichting

GEEF VOOR DE VEILING

Wanneer u belangeloos een veilingitem heeft voor het Glazenhuis Culemborg, dan willen wij dat natuurlijk graag weten. Dan kunnen we uw product met logo plaatsen op de website zodat er nog meer geld wordt opgehaald om verscheurde gezinnen weer samen te brengen.

Ik wil een veilingitem aanmelden
INKtattoo uit Breda geeft een veilingitem voor Glazenhuis Culemborg
INKtattoo uit Breda geeft een veilingitem voor Glazenhuis Culemborg

Zelfs uit Breda doen ze mee! Nick van INKtattoos gaat een dag tatoeëren voor het Glazenhuis Culemborg. De tattoo is voor €500 verkocht. Bieden is niet meer mogelijk.

Tattoo op de arm, ter grootte van ongeveer A4 en in de stijl als op de foto. De tattoo plaatsen zal 6 tot 8 uur in beslag nemen.

VEILING TATTOO GESLOTEN